Zelf een kerstpakket via een online keuzeconcept: Keuzeplezier

Laat uw werknemers zelf kiezen!

Ruim assortiment:

Uw werknemers kunnen met een code inloggen op een speciale webshop die voor u is gepersonaliseerd volgens uw huisstijl of wensen. Hier vinden ze een veelzijdig assortiment, waaruit ze een of meerdere cadeaus kunnen kiezen die enkele werkdagen later bij hen thuis bezorgd worden. Alle keuze cadeaus zijn zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit en originaliteit en veelal van bekende topmerken. Wij zijn ervan overtuigd dat wij u met dit systeem een assortiment met een goede prijs-kwaliteitsverhouding kunnen aanbieden. Nooit meer ontevreden gezichten en geen omkijken naar het logistieke proces, dat verzorgen wij. Elke prijsklasse is inclusief een luxe kadoverpakking en tevens inclusief gepersonaliseerde webshop en wordt bezorgd op één adres of desgewenst op aangegeven privé adressen. Vraag een vrijblijvende demo aan!

Hoe gaat het in zijn werk:

Op de door u aangegeven datum ontvangt u per medewerker een luxe kadoverpakking waarin een voucher zit met daarop een persoonlijke gebruikersnaam en inlogcode. De ontvanger kan inloggen op de website en het cadeau uitzoeken. Nadat alle gevraagde gegevens zijn ingevuld op het bestelformulier wordt het gekozen cadeau via TNT-post verzonden naar het opgegeven adres. 

Openstelling online webwinkel:

Openstelling kan het hele jaar door en stemmen wij apart met u af. Doorgaans geldt een levertijd van 5 werkdagen. 

Budgetcategorieën:
 
U kiest het bedrag waarvoor uw medewerkers een eigen kadootje mogen uitzoeken. U kunt bij ons terecht voor een kado in de prijscategorie € 25,- tot onbeperkt. Indien u minder budget heeft is dit bespreekbaar bij grotere aantallen. De bedragen zijn inclusief BTW, verzending van het gekozen product naar één huisadres in Nederland, standaard aanbiedkado en alle andere kosten. De waardebonnen worden op één adres afgeleverd. Indien de waardebonnen op huisadressen afgeleverd dienen te worden zijn hier kosten aan verbonden. Het door u vastgestelde budget wordt omgezet in klavertjes, waarmee uw medewerkers kunnen gaan winkelen in onze showroom. Wij kunnen de verzending door geheel Europa verzorgen. Achteraf wordt de meerprijs van deze verzending in rekening gebracht. 
 
Minimale afname is 20 stuks per order. 
Minimale besteding is € 25,
-
 
Zowel op de cadeauvoucher als op de website wordt in simpele stappen beschreven hoe uw relaties en/of medewerkers hun cadeaukeuze kunnen maken door middel van uw eigen webshop.