Wat gebeurt er na mijn bestelling?

expand_more expand_less

Op het moment dat wij uw order hebben ontvangen plannen wij de aflevering in op de door u gewenste datum. Bij onduidelijkheden nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wie bezorgt de bestelling?

expand_more expand_less

Al onze orders worden uitgeleverd via professionele transporteurs op het door u aangegeven afleveradres.

Wat is de minimale afname en wat zijn de verzendkosten?

expand_more expand_less

U kunt bij de Geschenkpakkettenlijn kerstpakketten bestellen met een minimale afname van 1 pakket per adres. Bij een orderbedrag per adres van € 1.500,- of meer, of een minimale afname van 60 stuks betaalt u geen bezorgkosten. Onder dit bedrag/aantal zijn de bezorgkosten: 1-5 stuks: 6,95 per stuk, 5-29 stuks: € 37,50; 30-60 stuks € 49,50. Levering op huisadressen is ook mogelijk tot 10 kg per pakket, dit stemmen wij apart met u af. Meerkosten bij bezorging voor 11.00 uur: € 19,50.

Tot wanneer kan ik bestellen?

expand_more expand_less

U kunt uw bestelling plaatsen totdat de webwinkel aangeeft dat het assortiment is uitverkocht. Het kan voorkomen dat bepaalde artikelen reeds eerder op zijn, in overleg met u kunnen we een gelijkwaardig artikel leveren. Zie onze uitgebreide leveringsvoorwaarden.

Zijn de prijzen inclusief of exclusief BTW?

expand_more expand_less

De pakket prijzen op de website zijn exclusief BTW. In de winkelmand kunt u de uiteindelijke prijs inclusief BTW en verzendkosten vinden.

Wanneer kan er geleverd worden?

expand_more expand_less

De leverdata voor kerstpakketten is van 25-11-2019 tot 24-12-2019. U kunt een datum in deze periode aangeven als gewenste leverdatum van uw bestelling. Wilt u afwijken van deze data? Bel of mail ons voor overleg.

Kunnen de kerstpakketten aan huisadressen geleverd worden?

expand_more expand_less

Ja, dat is mogelijk. Ook hierin zijn verschillende mogelijkheden, zoals het wel of niet laten tekenen voor ontvangst. De hieraan verbonden kosten, doen wij u op offertebasis tegemoet komen.

Kunnen wij een eigen kerstkaart of brief laten mee verpakken in het kerstpakket?

expand_more expand_less

Ja, dat kan. Details omtrent ontwerp, aanlevering etc. bespreken wij graag met u.

Worden de pakketten ‘s ochtends of in ’s middags afgeleverd?

expand_more expand_less

De kerstpakketten worden geleverd tussen 08.00 en 18.00 uur. Wij adviseren de pakketten in ieder geval 1 dag eerder te laten leveren dan de dag van uitreiking. Wilt u uw pakketten ’s ochtends geleverd hebben? Neemt u dan contact met ons op.

Wanneer kan ik het best de pakketten laten bezorgen?

expand_more expand_less

Door overmacht vanwege weer, verkeer- of andere externe, niet door ons te beïnvloeden omstandigheden, kunnen er onvoorziene vertragingen in de uitlevering ontstaan. Wij adviseren u hier rekening mee te houden. Wij adviseren dan ook de kerstpakketten altijd minimaal één dag eerder te laten uitleveren, dan u ze wilt uitreiken.

Zijn de kerstpakketten belastingvrij?

expand_more expand_less

Belastingregeling kerstpakketten 2020

De regeling voor kerstpakketten was fiscaal niet echt gunstig, in 2020 is er echter veel meer ruimte doordat de Werkkostenregeling is verruimd. De regeling voor kerstpakketten 2020 is als volgt:

De WKR (werkkostenregeling) is in 2020 (door corona) tijdelijk verruimd voor het MKB bedrijf. Over de eerste €400.000 loonsom mag 3% belastingvrij worden besteed, derhalve € 12.000, dit is een verhoging van € 7.200.

In 2021 wordt de WKR minder gunstig (1,7% over de eerste €400.000 en over het meerdere 1,18%), een nieuwjaarpakket is dus fiscaal minder gunstig.

Werkkostenregeling kerstpakket

De WKR is een regeling waarmee een werkgever een deel van de kosten belastingvrij mag besteden binnen zijn bedrijf. De regeling is afhankelijk van de loonsom van uw bedrijf. U hoeft over dit bedrag dus geen loonheffing te betalen. De vrije ruimte is in 2020 verhoogd van 1,2% tot 3% over de eerste € 400.000 loonsom. Over het meerdere is het percentage 1,2%.

Fiscaliteit en kerstpakketten

De kerstpakketten kunt u geven aan werknemers. relaties, stagiaires, raad van toezicht, etc. Er gelden verschillende fiscale regels, in dit onderdeel een overzicht.

Kerstpakket voor (oud)werknemers en belastingheffing

100% van de kosten mogen ten laste van de WKR. Bij branche eigen producten geldt hiervoor 20% van de waarde in het economische verkeer, maar niet meer dan €500 per werknemer per jaar. Bij geen branche eigen producten geldt de factuurwaarde inclusief BTW.

Kerstpakket voor relaties en vrijwilligers en belastingheffing

Bij een kerstpakket goedkoper dan €136 (inclusief BTW) is het eindheffingstarief 45%. Bij duurdere kerstpakketten is het eindheffingstarief 75%. Voorwaarde is dat dit wordt medegedeeld en ook aan eigen werknemers wordt verstrekt voor dezelfde gelegenheid. De verstrekker moet aan de ontvanger melden dat de eindheffing is toegepast. Tevens moet u aannemelijk maken dat de ontvanger het kerstpakket ook heeft ontvangen.

BTW en kerstpakketten

De BTW over giften, relatiegeschenken en personeelsvoorzieningen is tot op zekere hoogte aftrekbaar; dat geldt ook voor het kerstpakket. Het drempelbedrag is € 227 exclusief BTW per ontvanger per jaar.

De personeelsvereniging en kerstpakketten

Stel, de werkgever stort jaarlijks € 1.000 in de pot van de personeelsvereniging, de werknemers doen er ook € 1.000 in en van de € 2.000 wordt een feest gegeven op de kartbaan. De storting is geen loon, aftrekbaar van de winst en dus geen vuiltje aan de lucht. Voorwaarde is wel dat de werknemers die meedoen de laatste 5 jaar minstens evenveel hebben gedoteerd als de werkgever. Na vijf jaar zou de werkgever – volgens de letterlijke tekst – € 1.000.000 kunnen storten en de werknemers € 1.000. Ook uitkeringen en uitgaven die dan worden gedaan zijn alsdan onbelast. Vraag is of dit ook zo gaat werken, de wet zegt van wel! Laat u zich goed voorlichten, maatwerk is van belang.

Op welke manieren kan ik betalen?

expand_more expand_less

Bij Geschenkpakkettenlijn kunt u betalen met iDEAL en via een factuur met bankoverschrijving vooraf.

Wat gebeurt er met mijn gegevens?

expand_more expand_less

Wij gebruiken uw gegevens puur voor het afhandelen van de order. Op geen enkele andere manier wordt uw data benut.

Hoe kan ik contact opnemen?

expand_more expand_less

U kunt contact opnemen met de Geschenkpakkettenlijn door te bellen met 0348-481344.U kunt natuurlijk ook mailen naar info@geschenkpakkettenlijn.nl

check Product toegevoegd aan vergelijking